Youtube

Welkom bezoeker van Youtube.

Je komt hier waarschijnlijk binnen aan de hand van een videohandleiding die je gezien hebt.

Daarom hieronder wat uitleg over deze website.

Websitebegeleiding?

Websitebegeleiding.nl komt voort uit Internetbegeleiding.nl, opgericht door Irma Heisterkamp

Irma gaf al jaren lang computertrainingen aan kinderen en volwassenen. Ze zag het opleidingsniveau van haar cursisten dalen naarmate er meer mensen op het internet kwamen. Waren het in eerste instantie academici die haar trainingen volgden, tegenwoordig zijn het lager opgeleiden die vaak na jarenlange dienstverband plotseling op straat kwamen te staan en ineens met behulp van een computer moesten gaan solliciteren.

Regelmatig waren haar cursisten zo enthousiast, dat ze verder wilden. Daarom heeft Irma (ook werkzaam als webdesigner) cursussen samengesteld over WordPress. Met in haar achterhoofd dat op deze manier de cursisten de mogelijkheid zouden krijgen om op een geheel andere manier zelfstandig hun brood te kunnen gaan verdienen.

Zoals Internetbegeleiding.nl toentertijd opgezet is ter ondersteuning voor de computercursisten, zo is Websitebegeleiding.nl nu opgezet ter ondersteuning voor de WordPress cursisten. Tevens kan Irma op deze manier niet alleen regionaal werken, maar ook landelijk mensen bereiken die geïnteresseerd zijn in webdesign en werken met WordPress.

Websitebegeleiding!

Via Websitebegeleiding.nl vind je video handleidingen hoe te werken met WordPress. Zo leer je hier de basisbeginselen. Ook leuke tips en handige urls voor je website zul je hier vinden.

En het leuke is dat alles gratis is!

Waardeer je de inspanningen van Irma, trakteer haar dan eens op een kopje koffie! (Rechterzijbalk, klik op het kopje koffie)
Dat zal ze enorm op prijs stellen!

Dus kijk rond en blijf ons in de gaten houden!

 

Geef een reactie