Jouwweb gratis website websitebegeleiding

Gratis website met Jouwweb

Gratis website? Jouwweb.

In het verleden heb ik een stuk geschreven over Simplesite. Daar was ik niet zo tevreden over omdat gratis daar niet echt gratis was. In de commentaren kreeg ik een bericht van iemand die tot volle tevredenheid JouwWeb gebruikte voor een gratis website.

Nou benaderde vorige maand JouwWeb mij met de vraag of ik hun dienst eens kon bekijken en er een stukje over kon schrijven voor een andere website onder mijn beheer.

Echt gratis

Dus ben ik eens in JouwWeb gedoken en ik moet eerlijk zeggen, ik ben wel onder de indruk. En het belangrijkste is: het is ook echt gratis. Je krijgt een volledig werkende website gratis voor niets. Wil je echter een eigen domeinnaam, geen advertenties die je niet zelf geplaatst hebt, dan zal je over moeten gaan naar een betaalde abonnement. Logisch. Maar ook die zijn niet duur.

Responsive design

Waar ik enthousiast over ben is het feit dat de websites responsive zijn ontworpen. Dat betekent dat ze op alle apparaten (mobiel, tablet, laptop) goed worden weergegeven. Heb je dat niet, dan tel je tegenwoordig niet meer mee.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden….

Hieronder zie je een video die je meer laat zien over JouwWeb, hoe het werkt.

 

 

Geef een reactie