Canva Websitebegeleiding

Gooi je dtp-er de deur uit met Canva.com!

Het internet kent steeds meer interessante plekken!
Zo is Canva.com een plek die je niet mag missen. In ieder geval een keer bezocht moet hebben. Even wat spelen met ontwerpen en je bent zo uren verder, met een leuk resultaat! Dus plan een paar uur vrij in je agenda en ga aan de gang!

Canva

Met behulp van Canva.com, die je hier kan bereiken, maak je heel gemakkelijk je eigen:canva 01

 • Infographics
 • Boekomslagen
 • Brochures
 • Visitekaartjes
 • Flyers
 • Collages
 • Posters
 • Quotes
 • Facebook covers en posts
 • Twitter covers en posts
 • Instagram posts
 • Pinterest graphics
 • Google+ covers

 

De website is Engelstalig, gelukkig voor veel mensen geen probleem meer.

Het bevat tal van (stap voor stap) tips hoe je het beste kan ontwerpen.

Kosten? Gratis!

Nou ja, tot een bepaalde hoogte. Veel afbeeldingen zijn gratis, maar voor sommige foto’s, illustraties of layouts moet je betalen. Voor foto’s en illustraties is dat altijd maar een dollar. Als je werkt in opdracht dan zijn deze kosten makkelijk daarin onder te brengen zonder dat de opdrachtgever dat in zijn portemonnee voelt 😉

Onmisbaar

Eigenlijk is Canva.com onmisbaar als je zzp-er bent en jij je eigen campagnes moet vormgeven. Alles ziet er direct een stuk professioneler uit!

Create-an-Infographic-in-Canva-2

Geld verdienen

Daarnaast kan je ook geld verdienen met Canva. Als je fotograaf bent kan jij je foto’s verkopen via Canva. Elke keer als een gebruiker kiest voor jouw foto, moet hij $1,- betalen. 35 dollarcent daarvan is dan voor jou. Dat geldt niet alleen voor fotografen, maar ook voor illustratoren en ontwerpers.

 

Geef een reactie