Cursus Wordpress Websitebegeleiding

Cursus WordPress, als je liever een stok achter de deur hebt

Via deze website kan je al heel veel informatie vinden over het maken van een WordPress website.
Maar mijn ervaring is dat de meeste mensen toch liever een cursus hebben. Echter het probleem is vaak dat na de beëindiging van de cursus, je nergens meer met je vragen naar toe kunt. Daarnaast zit je met meerdere mensen die waarschijnlijk een heel ander tempo dan jij aanhouden. En dan is het nog de vraag of je op de dag(en) van de cursus vrij kan krijgen van je werk.

Nu is er een leuke oplossing in de vorm van een online cursus met levenslange hulp. Karel Geenen heeft in samenwerking met Bas van der Lans deze cursus samengesteld en online gezet. Bas en Karel zijn bekende namen op het gebied van WordPress en internetmarketing.

Hieronder vind je meer gegevens over de cursus.
Ben je geïnteresseerd, dan kan je je aanmelden via de knop onderaan de pagina.
(Ik krijg een vergoeding als je via de knop onderaan de cursus bestelt)

 

Slim gebruik van een weblog of website op basis van WordPress helpt jou als ondernemer succesvoller te zijn!

Slim gebruik van een weblog of website op basis van WordPress kan jou als ondernemer helpen succesvoller te worden.Je leert in hapklare modules om op de juiste manier een WordPress website of weblog te maken.

De kennis in deze cursus – resultaat van meer dan acht jaar WordPress-, online media en verkoopervaring – stelt jou in staat eenvoudig een weblog of website te maken op basis van WordPress.

Overweg kunnen met WordPress maakt jou onafhankelijk van derden betreft het plaatsen van nieuwe Berichten, Pagina’s & Media zoals afbeeldingen en video’s op jouw website.

Deze cursus maakt jou géén programmeur, of grafisch designer, en is ook geen betoog om alles zelf te doen. Deze cursus is erop gericht jou te helpen de tools onder de knie te krijgen om een website of weblog te maken die goed werkt en veilig is.

WordPress kennen en kunnen bespaart jou veel tijd én geld.

Waarom een WordPress blog of website?

 • Gratis te downloaden, je betaalt dus niets voor deze software.
 • Uitgegroeid tot meest gebruikte CMS ter wereld. Reden: het is ontzettend stabiel en gebruiksvriendelijk!
 • Google houdt van WordPress. En beloont WordPress websites met veel bezoekers!
 • Snel en eenvoudig van start. Geen grote leercurve: binnen een paar uur ben je online en staan je eerste pagina’s en berichten op het internet!
 • Uitermate flexibel. Groeit jouw bedrijf en jouw wensen? WordPress groeit graag met je mee.

 

Johan Versteegh:

Zeer interessante cursus: een 10! Alle onderdelen zijn goed uitgelegd en is het inderdaad mogelijk een goeie website op te zetten d.m.v. het volgen van deze cursus. De korte video’s en de duidelijke uitleg zijn een groot pluspunt: het is makkelijk om de aandacht erbij te houden. Bas (leraar van de cursus) begint in de cursus zelf ook vanaf 0 en breidt met jou de website uit tot een professionele website. De persoonlijke ondersteuning is zeer goed, antwoord wordt altijd binnen 24 uur gegeven! Zeer netjes!

 

WordPress: dé software voor succesvolle bedrijven

logo-wp

We kunnen natuurlijk wel zeggen dat WordPress écht werkt (al onze websites draaien op WordPress, inclusief de website die je nu bekijkt) maar wat dacht je van dit rijtje tevreden WordPress gebruikers:

 • BBC
 • Ebay
 • Yahoo
 • Ford
 • Sony
 • Playstation
 • Mozilla Firefox
 • CNN
 • Ben & Jerry

Ontwikkeld door dé WordPress specialist van Nederland!

Deze online cursus is ontwikkeld door Bas van der Lans, in samenwerking met ondernemer en zoekmachinemarketeer Karel Geenen. Bas van der Lans is medeoprichter van Van Ons WordPress Development en Training alwaar hij WordPress-oplossingen aanbiedt voor kleine ondernemers, bureaus en grote merken.

Inhoud van de cursus

De cursus kent de volgende hoofdstukken:

  1. Inleiding in WordPress
  2. Contentplan voor jouw WordPress website of weblog creëren
  3. WordPress installeren op jouw webruimte
  4. WordPress Configureren
  5. Berichten publiceren in WordPress
  6. Pagina’s publiceren met WordPress
  7. Media gebruiken en beheren in WordPress
  8. Structuur van jouw WordPress website of weblog: Menu’s, Sidebars & Widgets
  9. WordPress uitbreiden met Plugins
  10. Vormgeving met WordPress Thema’s
  11. Beveiliging en Onderhoud van jouw WordPress website

Zo werkt de 100% online cursus!

De online cursus, die dus op elk uur van de dag en 7 dagen per week te volgen is, bestaat uit 11 hoofdstukken. Elk hoofdstuk bevat theorielessen, instructievideo’s, praktijkopdrachten en aanvullende informatie (extra naslagwerk). Je kunt op elk moment inloggen en in je eigen tempo studeren.

Tijdens de cursus

Tijdens de cursus kun je de lesblokken één voor één afwerken. Na elk blok volgt er een kort examen. Na het behalen van deze examens krijg je toegang tot het volgende blok.

Tijdens de lesblokken kun je altijd terecht bij je persoonlijke docenten (Bas en Karel) via mail of het daarvoor ingerichte forum. Wij zullen je vragen gegarandeerd binnen één werkdag beantwoorden. Is er iets dus niet helemaal duidelijk, of wil je ergens meer van weten, dan staan we altijd voor je klaar.

Aan het einde van de cursus mag je deelnemen aan het online eindexamen. Wanneer je deze behaalt, is de cursus succesvol afgerond en heb je recht op een certificaat en de bonusblokken.

Cursus WordPress Websitebegeleiding Certificaat-sjabloon-Karelgeenen

Na het succesvol afronden van de cursus

Na het succesvol behalen van het eindexamen kun je een officieel certificaat aanvragen als bewijs van het succesvol deelnemen aan de cursus WordPress.

Tevens krijg je toegang tot het bonusblok WordPress & Zoekmachine Optimalisatie (zodat je ook ontzettend veel bezoekers zult krijgen op je net gemaakt website of weblog).

Na het behalen van het eindexamen behoud je levenslang de toegang tot de lesstof en de bonusblokken. Er is dus géén tijdsdruk, je kiest zelf waar en wanneer je de cursus volgt!

 

 

 

Persoonlijke ondersteuning met maar 1 doel: zorgen dat jij een eigen WordPress blog of website hebt!

Tijdens de cursus gaan wij, Bas van er Lans en Karel Geenen, er persoonlijk voor zorgen dat je met succes de cursus afrondt en je aan het einde ook daadwerkelijk een eigen WordPress blog of website hebt. Je kunt ons tijdens het volgen van de cursus vragen stellen via de mail of op het daarvoor ingerichte forum. Vragen worden altijd binnen één werkdag beantwoord.

Welk niveau heeft deze cursus?

Deze online cursus behandelt alle aspecten die nodig zijn om zelfstandig een WordPress blog of website te bouwen. Ons doel is dat zowel beginners als gevorderden kunnen profiteren van deze cursus. We beginnen daarom bij de basis en gaan per blok steeds dieper de materie in.

Aan het einde van de cursus heb je een eigen website of blog gebouwd die klaar is om klanten aan te trekken!

30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!

Misschien vraag je je af of deze cursus iets voor jou is. “Sluit de cursus wel aan op mijn huidige kennisniveau? Kan ik straks ook daadwerkelijk uit de voeten met datgene wat ik leer?”. We begrijpen maar al te goed dat het kiezen van een goede cursus lastig is. Immers, je moet investeren in iets waarvan je nog niet zeker weet of het waardevol gaat zijn (waar wij van overtuigd zijn ;-)).

Om die reden bieden we een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Beslis je binnen twee weken dat deze cursus niet aansluit bij de verwachtingen, dan krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort! Een mailtje sturen is hiervoor voldoende.

Bestel de cursus!