Nu gratis video uitleg over WordPress!

WordPress

Zoals je inmiddels misschien wel weet is WordPress hèt programma om mooie, professionele en goed door Google gevonden websites te maken. WordPress is gratis en niet zo moeilijk om te leren.

Nederlandstalige video handleidingen

Voor mijn klanten (buiten cursussen maak ik ook websites voor het mkb) en het premium gedeelte van deze website heb ik enige tijd geleden een hele serie videohandleidingen over WordPress gemaakt.

Ik heb daar heel veel tijd ingestoken.

Deze video’s bood ik aan via het Premium gedeelte.

Dit had ik op deze manier gedaan omdat ik steeds vaker zag dat er gratis (virtuele) producten werden aangeboden waarvan een klein gedeelte betaald moet worden. Zo heb ik deze website ook opgezet. Een groot gedeelte aan gratis informatie, en een klein uniek gedeelte waarover betaald moet worden.

Maar ik vond het echter ook heel erg jammer dat al mijn werk voor maar zo weinig mensen beschikbaar was.

Je past niet meer in het profiel


In een van mijn hoedanigheden als computertrainer kom ik steeds vaker in aanraking met mensen die de 45 zijn gepasseerd, ontslagen zijn en vervolgens niet meer aan de bak komen. Officieel bestaat leeftijdsdiscriminatie niet, het heet alleen tegenwoordig anders: je past niet meer in het profiel….

Deze mensen, met nauwelijks nog enige toekomst en zicht op een betaalde baan, hebben mij geraakt.

Hulp

Inmiddels ben ik zelfverzekerd genoeg om te weten dat ik goed les kan geven. Dit, in combinatie met het vermogen om heldere video instructies (screencasts) te kunnen maken, wil ik gebruiken voor al die mensen. Die mensen die gedwongen thuis zitten. Die mensen die graag willen werken. Die mensen die hopen op een inkomen gehaald uit het internet.

Roer om

Dus heb ik de knoop doorgehakt.

Ik gooi het roer om.

Al mijn video’s zijn nu via deze link beschikbaar.
Of via de menubalk: WordPress video’s.

Bespaar honderden euro’s!

Je bespaart nu honderden euro’s aan cursusgeld om te leren werken met WordPress!

De video’s staan altijd tot je beschikking, je kunt ze pauzeren, opnieuw afspelen, totdat je door hebt hoe het werkt!

Addertje?

Nee, geen addertje onder het gras.

Misschien wil je in de toekomst een cursus, workshop of lezing organiseren. Denk dan aan mij….

Of wil je een product aanschaffen die ik hier behandel. Zo af en toe kan ik via de link die je aan klikt in het artikel, een klein bedrag krijgen van je aankoop.

Of je wilt een goedkope website hebben voor jezelf of je bedrijf? Denk dan ook aan mij….

Kopjes koffie doneren via de homepage, houden mij wakker en alert!

Dus denk aan mij als je wat aan deze website en haar inhoud hebt gehad!

 

Video’s gezien? Laat het me weten wat het je heeft gebracht! Succes!

Geef een reactie